Skip to content

Vrijwilligers

Een sportclub kan niet goed functioneren zonder een grote groep enthousiaste vrijwilligers! MEOS handbal is dan ook super blij met alle vrijwilligers die zich structureel en periodiek inzetten voor de vereniging.

Op dit moment hebben we bijna 100 verschillende functies die een co√∂rdinerende, uitvoerende, begeleidende of besturende karakter hebben. 

Daarnaast zijn er ook altijd vele handjes die we nodig hebben tijdens alle activiteiten, uitjes, ledenwerving en sponsoracties.

In totaal kunnen we rekenen op meer dan 200 vrijwilligers die op een of andere manier hun steentje bijdragen zodat het gezellig handballen is en blijft.

Welke vrijwilligers zoeken we?

Omdat onze club altijd nieuwe vrijwilligers kan gebruiken, zijn we op zoek naar jou! Heb jij een uurtje of een paar uurtjes per week vrij en wil je onze vereniging helpen?

Stuur dan een mail naar info@meoshandbal.nl!

Zodoende krijgen we een goed overzicht van jouw interesses, kennis en ervaring en kunnen we kijken waar (en wanneer) je een helpende hand kunt bieden. Met elke nieuwe vrijwilliger voeren we een intakegesprek en vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

Heb je interesse of wil je wat meer informatie over wat een functie inhoudt? Stuur dan een mail naar info@meoshandbal.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn trots op onze

Sponsoren