Skip to content

Helaas is het handbal seizoen 2019/2020 tot een abrupt einde gekomen. Met een goed doel uiteraard. Vinden we dit jammer? Ja. Hadden we gehoopt dat het anders was? Ja. Is handbal het allerbelangrijkste wat er is op dit moment? Nee. We hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeerd en dat we iedereen volgend seizoen weer mogen verwelkomen bij onze mooie club!

Doordat alle evenementen tot minimaal juni zijn afgelast hebben wij besloten om alles wat dit jaar nog op onze kalender stond te schrappen. Het jaarlijkse handbalkamp, PSV-toernooi en andere activiteiten die plaats zouden vinden voor 1 juni komen dit jaar te vervallen. Het BFC-toernooi vindt plaats na 1 juni, hierover zullen we later communiceren. We hopen na de zomer weer te kunnen bouwen aan een mooie activiteitenkalender.

Het besluit van het NHV om de huidige stand als eindstand te nemen zonder kampioenen/degradanten vinden wij erg jammer. We zijn als bestuur aan het kijken of we hier nog iets aan kunnen veranderen. Zeker gezien de resultaten die geboekt zijn door onze selectie.

We willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft gehad aan de successen van onze teams. Iedere trainer, vrijwilliger en ouder die zijn/haar steentje heeft bijgedragen; bedankt!!!!

Wij willen ook iedereen bedanken die nu hard aan het werk is voor ons. Blijf allemaal zoveel mogelijk thuis, neem anderhalve meter afstand en zorg een beetje voor elkaar. We zien jullie volgend jaar heel graag weer terug. Binnen en buiten de lijnen.

– Bestuur MEOS Handbal