Een sportclub kan niet goed functioneren zonder een grote groep enthousiaste vrijwilligers! MEOS Handbal is dan ook super blij met alle vrijwilligers die zich structureel en periodiek inzetten voor de vereniging.

Neem maar eens een kijkje in ons organogram waarin we de vrijwilligers binnen alle werkgroepen, commissies en het bestuur hebben benoemd.

Op dit moment hebben we bijna 100 verschillende functies die een coördinerende, uitvoerende, begeleidende of besturende karakter hebben.

Daarnaast zijn er ook altijd vele handjes die we nodig hebben tijdens alle activiteiten, uitjes, ledenwerving- & sponsoracties.

In totaal kunnen we reken op meer dan 200 vrijwilligers die op één of andere manier hun steentje bijdragen zodat het gezellig handballen is en mogelijk blijft.


Welke vrijwilligers zoeken we?

Omdat onze club altijd nieuwe vrijwilligers kan gebruiken zijn we op zoek naar jou! Heb jij een uurtje of paar uurtjes per week vrij en wil je onze verenging helpen?

Vul de inventarisatiekaart in en stuur een mail aan info@meoshandbal, ter attentie van Dave Deckers (Vrijwilligerscoördinator).

Zodoende krijgen we een goed overzicht van jouw interesses, kennis en ervaring en kunnen we kijken waar (en wanneer) je een helpende hand kunt bieden.

Heb je interesse of wil je wat meer informatie weten wat een functie inhoud, stuur een mail aan info@meoshandbal. Wij nemen dan contact met je op om de details nader te bespreken!


Top