Wedstrijdverslagen week 44

DAMES 1

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Sittardia op de planning. Na twee gevaarlijke pogingen van de tegenpartij, was het Meos die als eerste een aantal mooie goals wist te maken. Gedurende de eerste helft wisten we een zekere voorsprong op te bouwen. Deze bleek niet vanzelfsprekend na een aantal snelle aanvallen van Sittardia. Door goed samenspel en een sterke verdediging wisten we deze voorsprong toch te behouden en de eerste helft af te sluiten met 13 – 9 in ons voordeel.
De tweede helft begon pittig. Het tempo werd door beide partijen flink opgevoerd en dit resulteerde in veel opeenvolgende goals aan beide kanten. Ondanks de vele aanvallen van de tegenpartij, bleek onze verdediging en keeper sterk genoeg! Ook in de tweede helft wisten we door een reeks mooie aanvallen, onze voorsprong te behouden en vergroten. We hebben de wedstrijd afgesloten met een mooie eindstand van 27 – 20. Hartelijk dank voor het publiek dat naar Sittard is gekomen om ons aan te moedigen.

 

DAMES 2 

Zondag stond de wedstrijd tegen de koploper PSV Handbal op de planning. We startten de wedstrijd met goede moed en het eerste doelpunt was dan ook voor ons. In de eerste helft ging het gelijk op en onze verdediging stond sterk. Ook kregen we een goede coaching vanuit de goal van Manou. De tussenstand was dan ook 6-4. Na de rust en peptalk van Antoon begonnen we aan de tweede helft. Door een wissel in hun posities stond onze verdediging iets minder sterk en kregen we in een korte tijd 4 tegengoals. Echter wisten wij tussendoor niet te scoren. We lieten ons ook niet beïnvloeden door hun spel en dit werkte positief voor ons want de tegenpartij kreeg 2 minuten tijdstraf en hier wisten we een doelpunt uit te halen met een wissel. Daarna zijn we nog goed teruggekomen in de wedstrijd maar het mocht niet baten. De eindstand is 14-19 voor PSV.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.