Wedstrijdverslagen week 42

DAMES 1

Vandaag stond de wedstrijd tegen Handbal Venlo op ons te wachten, heel spannend want we stonden samen met Handbal Venlo op de eerste plaats! Na een goede start met zowel
verdedigend als aanvallend hele mooie dingen te hebben laten zien, gingen we de rust in met 12-7 in ons voordeel.
De tweede helft ging minder goed. We lieten heel wat steekjes vallen omdat Handbal Venlo verdedigend anders ging spelen. Ook kregen we veel snelle tegengoals en wisten we even niet meer wat we moesten doen. Onze reddende engel was Manou, zij heeft een super wedstrijd staan keepen!
Gelukkig werden we vanuit de goal en vanaf de kant goed gecoacht en pakte we het op het einde weer redelijk op.
Met een eindstand van 28-24 hebben we de winst binnen!
We bedanken het publiek voor het aanmoedigen en ons spelertje van de week Lotte, voor het maken van de eerste knallende goal!

DAMES 2

Vandaag stond een thuiswedstrijd tegen Tremeg op het programma. Een tegenstander die we nog van vorig seizoen kennen en dat waren toen 2 spannende wedstrijden. Met de aantekeningen van vorig jaar wisten we wat we zouden kunnen verwachten. Net als vorig jaar werden onze hoeken in de aanval uitgedekt en stapte het middenblok best ver uit. Het was dus vooral de taak van de opbouwers om het spel te maken. Direct in de eerste aanval werd er al gescoord door ons! Helaas kregen we daarna een paar doelpunten tegen, maar we lieten ons niet kennen en het lukte ons om nog een paar keer te scoren waardoor we 7-7 de rust in gingen.
Ook in de tweede helft gingen we gelijk op. We lieten leuke combinaties zien in de aanval. Door onnodig balverlies maakten we het onszelf echter moeilijk waardoor we halverwege de tweede helft achter kwamen te staan. We liepen vanaf toen achter de feiten aan en konden het gat niet meer dichten. Hierdoor is de eindstand helaas 14-19 geworden. Het was een leuke pot alleen hadden we er meer uit kunnen halen! Volgende week zondag nieuwe kansen in Eindhoven bij PSV!

DAMES RECREANTEN B

Dinsdagavond waren we te gast bij HV Stramproy. Het begon niet zo goed want de eerste drie doelpunten waren voor Stramproy. Maar we herpakten ons en wisten we de eerste toch nog helft af te sluiten met  3 – 4. De tweede helft zat de verdediging beter dicht en kwamen we met één punt verschil voor. In de laatste paar seconden van de wedstrijd werd het nog spannend, toen Stramproy de bal wist te bemachtigen en ze een flinke tegenaanval inzetten. Door een goeie “blok” via de arm van Rian, ging de bal buiten het veld en was de winst van 7 – 8 voor ons een feit.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.