wedstrijdverslagen

Dames 1:

Dit weekend speelden we uit tegen LimMid. LimMid had tot nu toe wisselende uitslagen neergezet, dus we wisten niet goed wat ons te wachten stond. We wisten wel dat we het niet makkelijk zouden krijgen. Het is sowieso al moeilijk om gefocused te blijven omdat de wisselbank zo’n beetje op het veld staat en de coach van LimMid altijd een kinderachtige opmerking moet maken. Probeer dan maar eens geconcentreerd te blijven. Denk je dat je op alles voorbereid bent; kiest de tegenstander als wedstrijdbal een voetbal. Nee hè!

Na een goeie warming-up en een soepele shirtjes-wissel kon de wedstrijd beginnen.
We begonnen goed, maar ook wat slordig, waardoor het tot 5:5 gelijk op ging. Een paar snelle aanvallen en puike balletjes naar de cirkel zorgden ervoor dat we richting rust op 11-15 voorsprong kwamen. Na de rust liepen we verder uit tot 13-18. Het werd een harde wedstrijd; er werd aan beide kanten flink aangepakt en geïncasseerd. Hoewel de scheids goed floot, had hij wel aan beide kanten wat zwaarder mogen straffen.

Tegen het eind werd het toch weer spannend: een paar gemiste penalty’s en een mindere fase gaf LimMid nog hoop. In de laatste seconde gooide Eva de handbal nog even met een strakke streep in de kruising. Weg hoop. Eindstand 20-23. Dat mag gevierd worden. We staan nu alleen op de derde plek!

Dames 2:

Zaterdagavond speelden wij thuis tegen Bevo DS4. We kenden dit team nog niet goed, dus de opdracht was om ons niet te laten verrassen. We gingen goed van start en de eerste goals waren voor ons. De systemen werden ingezet en er zaten mooie aanvallen tussen. Verdedigend waren we met momenten te traag, waardoor er toch gaten vielen. De ruststand was 12-5.
In de 2e helft wilden we onze voorsprong natuurlijk verder uitbreiden, maar helaas zakten we in. De kansen waren er, maar de afronding niet, alles naast of op de keeper. In de verdediging verslapten we ook met momenten, waardoor er toch wat schoten van afstand in gingen. Gelukkig hebben we onze voorsprong niet uit handen gegeven en was de winst voor ons 18-12. We bedanken de goede hulptroepen van vandaag, Veerle, Luca, Lonneke en Merlijn!

E jeugd:
E1:
De meiden van de E1 hebben dit weekend hun meerdere moeten erkennen in de meisjes en jongens van Vios. Hoewel we kansen genoeg creëerden en mooie aanvallen speelden, lieten we het na te scoren. Vios had ook wel hele goede keepers.
En als het in de aanval niet lukt om te scoren, is het ook moeilijk om in de dekking hard te blijven werken. Uitrusten zat er tegen dit team niet in. Al met al, waren er genoeg positieve punten te noemen, maar was Vios echt sterker deze wedstrijd. Even waren er sippe gezichtjes… want er was nog niet verloren. Volgende week gaan we er weer tegenaan! 💪🏻💪🏻

E2:
Zaterdagmorgen 9.00 u ontvangen we Rapiditas thuis. We spreken af fanatiek en actief te zijn. we gaan met zij allen voor de bal! Het is een conditioneel pittig potje. De jongen en meiden van Rapiditas zijn snel dus we moeten voor elke bal knokken. En dat lukt. In de rust zijn we super goed bezig en dig moeten we volhouden. En dat lukt! Deze topper hebben twee wedstrijden op rij gewonnen!!!

E3:
We vertrokken rond de middag richting blerick voor hopelijke een leuke pot handbal. Met een andere warming-up als anders en 1 wissel begonnen we de wedstrijd. Al snel kregen we wat tegen goal en we hadden moeite om de aanvallen af te maken. Hierdoor kwamen we op achterstand. In de rust kregen de kids te horen dat ze meer zelf moesten passeren en in de verdediging beter moesten kijken naar wie er vrij stond. In de 2de helft werden deze 2 taken goed volbracht maar toch door op de keeper te gooien en te veel bal verlies hebben we verloren met 15-11.

 

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.