Wedstrijdverslagen

Dames 1:

Vandaag stonden er behalve twee kostbare punten, biertjes en snacks op het spel. Na de teleurstellende wedstrijd vorige week in Geleen, moest er vandaag gewonnen worden. We begonnen lekker aan de wedstrijd. Onze speler van de week, Pieter, was meteen trefzeker. Hoppa. Daarna volgden snel de 1-0 en de 2-0 en na 6 minuten spelen stond er al 4-1 op het scorebord.
Het lukte ons om de dekking dicht te houden en hun aanval te ontregelen. De meiden van VHC begonnen zich al snel te ergeren, wat hun spel niet ten goede kwam. We handbalden lekker richting de rust (15-9).
Helaas zijn we dit seizoen al vaker met een riante voorsprong in het kleedlokaal beland en toch verloren. Voor ons dus nog geen garantie voor een overwinning.

Na de rust bleven we scherp en bouwden onze voorsprong uit tot 11 punten. Mooie aanvallen uit het “boekje van Dominiek”, snelle breaks en vechtlust zorgden voor een leuke zondagmiddag. Eindstand 26-19.
We hopen dat het ietwat gehavende VHC zich herpakt en de komende drie zondagen punten pakt.
We staan nu gedeeld derde, maar dat kan over een week zomaar tweede, maar ook zevende zijn. Het blijft in elk geval razend spannend in onze poule

Pieter en supporters bedankt. Hopelijk tot volgende week!

Dames 2:

Na de pittige bekerwedstrijd van afgelopen donderdag hadden we vandaag de volgende uitdaging op het programma. SVVH in Panningen..
Afgelopen seizoenen ging het altijd gelijk op, altijd spannend en het duurde meestal even voor wij hun spelletje door hadden.

De wedstrijd goed doorgesproken, blijven knokken en als team verdedigen.
We begonnen sterk en lieten ons niet intimideren. Op alle manieren hebben we gescoord. We hebben minder mooie dingen laten zien dan donderdag maar verdedigend moesten we het doen vandaag. Dit lukte ook en we kwamen met 2 doelpunten voor.
Einde 1e helft kregen we een flinke dip en en lieten het wat lopen. Ruststand 9-11
De 2e helft waren we weer wat opgeladen en pakten we het spel weer op. De sterke opbouwers hadden we door en zelf scoorden we gelukkig ook nog. 3 minuten voor het einde was de stand 16-16, nog 1 tricky wissel gemaakt aan onze kant maar dat zorgde direct voor een voorsprong van 17-18. Direct hierna kregen we nog een 2 minuten tijdstraf. Verdedigen of ons leven er vanaf hangt. Goed keepwerk en strijders voor het leven.. geen tegendoelpunt meer.
Winst voor MEOS 2!! 💪

E Jeugd:

E1:

In de slaapstand vertrokken we zondagmorgen in alle vroegte richting reuver. In de slaapstand speelden we ook de eerste 20 minuten. In de dekking stonden we een beetje te pitten en ook aanvallend was het mwah mwah. Natuurlijk werden er mooie goals gemaakt, maar soms wel via de moeilijke weg. Balletje 1 station verder en die is echt vrij. In de tweede helft was iedereen wakker en ging het met vlagen weer als vanouds. Na de wedstrijd realiseerde ik me ook wel even hoe verwend ik ben met dit talentvolle team. De trainer van de tegenpartij vond het namelijk geweldig hoe we steeds de vrije speler vonden, terwijl ik een beetje mopper omdat het beter kan. 🙄 Uiteindelijk ruim en dik verdiend gewonnen. Dikke duim meiden!!

E3:

Vandaag mochten we het opnemen tegen vios. We begonnen zo als alle vorige wedstrijden. We kwamen al snel op voorsprong en gingen de rust in met 12-7. In de rust kregen ze te horen dat de verdediging beter moest. De hoeken en midden ver uit en de opbouwers terug moesten blijven. En de aanval nog meer moesten bewegen en vrij open omdat de tegenstanders bij ons bleven. Dit goed uitgevoerd en resulteerde tot weer een winst voor onze e3. Op naar volgende week zaterdag 🤾‍♀

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.