Wedstrijdverslagen

Dames 1:

Vandaag speelden we thuis tegen Handbal
Someren. Someren was aan een goede reeks bezig. Voor hun stond de 1e plek op het spel. Maar aangezien de verschillen in onze klasse erg klein zijn, zou winst voor ons betekenen dat we weer op de tweede plek zouden komen.

We waren goed voorbereid en wisten waar de ruimtes bij Someren zouden ontstaan. Het was zaak om deze te benutten en de dekking dicht te houden.

Ons spelertje van de week “Jarne” knalde de eerste bal in de goal. Helaas konden we in het begin zijn voorbeeld niet volgen. We begonnen weer wat twijfelend en kwamen achter met 1-4. Na 20 minuten spelen kwam de 8-8 op het scorebord.

Toen kwam de definitieve ommekeer in de wedstrijd. We waren eigenlijk vanaf het begin de betere ploeg, maar hadden teveel ‘net-niet-momentjes’. Vanaf 8-8 ging het lopen: de dekking zat dicht en we speelden snel en gevarieerd wat resulteerde in een ruststand van 12-9.

Na de rust trokken we de goede lijn door. Onze opbouwers waren overtuigend, fel en en scoorden erop los. De hoeken maakten geen fouten en hielden de ruimtes klein.
Hoewel Someren goede schutters heeft, is duidelijk dat je het daar alleen niet mee redt.
Op de bank bij Someren werd het steeds stiller…. en ons publiek werd steeds uitbundiger. De sportieve wedstrijd eindigde in 26-18. We hebben de overwinning gevierd met een dienblad pintjes! 🍻🍻🍻
We bedanken Jarne en ons publiek! Tof dat jullie ons met zoveel aangemoedigd hebben.
17 november spelen we onze volgende thuiswedstrijd. Hopelijk tot dan! 💚🖤

Dames 2:

Vandaag gingen we internationaal naar Overpelt die 2e staan in onze competitie. Een sterke en snelle tegenstander. Aan ons de taak om goed te schuiven en terug te blijven. Onze verdediging zat goed, dus konden de ballen in de aanval er ook lekker in gaan! In de 1e helft werd er een time out aangevraagd! Helaas… dit mag niet:Hollandse competitie😅. Even 30sec rust. Het resulteerde in een tussenstand van 6-8 in ons voordeel. De tweede helft ging de opstart wat moeizamer en miste we een aantal kansen. Overpelt kwam op voorsprong. Door onze sterke verdediging ging Overpelt proberen van afstand te schieten en die gingen er scherp in. Al met al een wedstrijd waarin we hard gewerkt en gevochten hebben. Ook de complimenten aan het super(!) keeperswerk. Eindstand 18-15.

A jeugd:
De wedstrijd deze zondag startte om 12:00 in de Bengele. Vol goede moed zat iedereen om 11:15 in het kleedlokaal. Behalve Marith dan, zij arriveerde rond 11:35. Dit kwam doordat ze tijdens haar eerste tocht richting Nederweert de shirtjes was vergeten. Kan gebeuren, gelukkig voor ons kunnen we super snel omkleden en staat er door Marith haar actie een traktatie op ons te wachten de volgende training. Na een vlugge toespraak van Wil en een warming up kon de wedstrijd dan echt beginnen. De eerste helft begon goed, de dekking stond heel sterk en verschillende aanvallen werden goed uitgespeeld. Een aantal goede kansen konden helaas niet worden afgemaakt, maar desondanks stonden we met rust wel voor. In de tweede helft hebben we de sterke dekking goed vast kunnen houden en hebben Lisanne en Anouk er verschillende penalty’s uit gehouden. We hebben gedurende de wedstrijd een positieve mindset kunnen vasthouden en hierdoor kon onze voorsprong worden uitgebreid. In de laatste minuten kregen we wel nog een tijdstraf waardoor we met een man minder kwamen te staan, maar door goed samen te werken en een fantastische laatste goal van Sien bleven de punten in Nederweert. De wedstrijd werd gewonnen met 13-11.

E jeugd:
E1:
Gisteren speelden de meiden van de E1 tegen Bevo. “Oeeeh Bevo, dat klinkt spannend”. Maar dan kent Bevo de doelpuntenmachine van Meos nog niet. In het begin ging het gelijk op, maar daarna was het over en uit! Er werd fel verdedigd en er werden veel ballen onderschept. Dit resulteerde in veel doelpunten. Einduitslag 18-9. Zo blijven we ongeslagen! Yeah!

E2:
Na een moeizame wedstijd vorig weekend zijn we deze zaterdag super gemotiveerd om het anders te doen.
Na een goede warming up staan we vol zelfvertrouwen op het veld.
En dat hebben we laten zien! Wat een prachtig samenspel van deze kids waarna de ene goal na de andere goal viel.
Alles wat we hadden afgesproken lukte waardoor BSAC nauwelijks kansen kreeg. Verdediging op orde, mooie vrije kansen en er werd goed afgrond. Top gespeeld kids💪🏻💪🏻. Schoenen mochten verdient in de lucht 😊

E3:
Vandaag mochten we naar venlo. We hadden versterking bij van de f jeugd. Na een goede warming up, opdrachten mee gekregen en natuurlijk heel veel zin om te handballen gingen we er tegen aan. De wedstijd ging gelijk op. Venlo maakte wat doelpunten en wij natuurlijk ook hele mooie doelpunten. Hierdoor werd de rust 10-7. Ze kregen de opdracht om beter op de inlopende man te letten in de verdediging en in de aanvang nog veel meer bewegen. Het liep weer goed tegen elkaar op maar helaas hebben we verloren met 18-12. E3 jullie hebben GEWELDIG gespeeld vandaag op naar volgende week thuis tegen vios.

 

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.