Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen!

Dames 1:
We speelden deze speelronde tegen het nog ongeslagen NOAV in Susteren. Vorig jaar hadden we een keer gewonnen en een keer verloren, dus het kon alle kanten op gaan. Wat we vooral onthouden hebben van de wedstrijden van vorig seizoen, was dat NOAV een goed, snel team had, met een goede keepster, maar dat er ook vaak gejankt werd door bepaalde ‘iemanden’. In dat opzicht was er helemaal niks veranderd.

In een drukke rumoerige Reinoudoudhal begonnen we uiterst zwak aan de wedstrijd. Voor we goed en wel met onze ogen geknipperd hadden, stonden we achter met 4-0. We herpakten ons en kwamen terug tot 4-3. Daarna liep NOAV binnen 13 minuten opnieuw uit tot 7-3. Het werd tijd om echt wakker te worden.

We vochten ons terug in de wedstrijd en bij 10-11 kwamen we voor het eerst op voorsprong. Toen ontstond er een hele vreemde situatie want blijkbaar had NOAV het wedstrijdformulier ingevuld met verkeerde rugnummers. Beetje amateuristische begeleiding 😉
Ze dachten ons om de tuin te leiden met andere rugnummers. hihi. Ze kennen onze trainer duidelijk niet.
De scheidsrechter zag even door de bomen het bos niet meer, maar heeft uiteindelijk alles met ijzig geduld herzien waarna de wedstrijd verder kon gaan. Ruststand: 12-15.

Na de rust werd het bikkelen en grimmiger. Aan beide kanten vlogen spelers er met 2 minuten vanaf. Twee spelers van NOAV moesten het veld ruimen met een rode kaart. De laatste minuten waren superspannend. Een nieuwe penaltykiller gooit er onder druk twee in, Manou stopt een vrije doelkans, maar we komen niet onder de druk uit. De wedstrijd eindigt in 23-23. Winst had erin gezeten, maar je kunt gezien het verloop ook zeggen dat we met 1 punt goed weg komen. Uiteindelijk zijn we blij dat we de koploper een punt afgepakt hebben. Yeah!

Dames 2:

Vandaag stond Manual op het programma. Vanaf het begin met z’n allen hard werken en naar elkaar luisteren, dat was de opdracht. Helaas liepen we meteen achter de feiten aan. Een 0-6 achterstand zorgde ervoor dat we niet in ons spel kwamen. Uiteindelijk werd er langzaam meer gescoord, maar aan onze kant stond de dekking niet dicht. We gingen de rust in met een 7-13 achterstand. Na de rust bleven we gelukkig wel scoren, maar in de dekking kregen we de knop niet om. Met een eindstand van 16-23 gaan punten helaas mee naar Venray. Volgende week in Overpelt weer een nieuwe kans!

E jeugd:
E1:

Dit weekend speelde de E1 de derby tegen Rapiditas. “My God” wat kunnen die kinderen het spannend maken! In het eerste kwartier deden ze precies wat we niet afgesproken hadden: slap verdedigen en zich suf rennen. Maar wat hebben ze zich herpakt! Ik ben echt supertrots op deze groep meiden, die vechten tot de laatste seconde en met vlagen prachtig handbal laten zien! Ga zo door! De punten gaan lekker mee naar Nederweert!

E2;
Na een peptalk in de kleedkamer begonnen we goed gehumeurd aan de wedstrijd maar als snel liet de tegenstander ons alle kanten op rennen of rende ons voorbij.
We kwamen heel moeilijk tot scoren. In de tweede helft spraken we af meer samen te werken en eens goed te kijken wie vrij staat.
Verschillende doelpogingen eindigde op de keeper en ook de tweede helft verliep erg stroef. Dit keer mochten de tegenstanders de schoenen in de lucht gooien.
Tijdens de nabespreking was iedereen het er over eens dat we meer als team moeten werken en samenspelen dan komt het echt wel goed. Op de training hard werken en op naar de volgende wedstrijd.

E3: onze tegenstander kwam letterijk met veel muziek binnen op deze vroege morgen. Een beetje onder de indruk maar vastberaden deze wedstrijd te winnen starten we aan de warming up.
In de eerste minuten zijn we even sterk. Alleen wisten wij het spel slimmer te spelen. Er werd goed vrij gelopen en gekeken wie vrij stond. In de rust spraken we af zo verder te gaan maar in de verdediging iets feller te zijn. Met een positief resultaat. De tegenstander kwamen niet tot her doel van MEOS. De schoenen mochten in de lucht.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.