wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen:

Dames 1:
Vandaag stond de wedstrijd tegen NOAV DS1 op de planning. NOAV stond 3e in de ranglijst. De thuiswedstrijd ging niet zo goed, daarom waren we deze keer gebrand om te winnen. Om 20.30 klonk het beginsignaal in Susteren, in een volle sporthal begonnen we aan de wedstrijd. De eerst helft was matjes, we waren niet fel genoeg en hadden niet de effectieve aanvallen die we de laatste weken hebben laten zien. Wel gingen we met een voorsprong de rust in. We kregen te horen dat we feller moesten zijn, effectiever moesten aanvallen en moesten aanpakken in de verdediging. Na deze peptalk begonnen we de 2e helft een stuk sterker. De aanvallen waren effectiever en de verdediging stond dichter. Het begon weer te lijken op wat we de afgelopen weken hebben laten zien. Doordat we de 2e helft veel feller waren hebben we de wedstrijd af kunnen sluiten met een 21-27 winst.

We willen alle supporters bedanken die helemaal naar Susteren zijn gekomen om ons aan te aanmoedigen.

Aanstaande donderdag om 20.15 staat de bekerwedstrijd tegen Manual DS1 in Venray op het programma. We hopen jullie allemaal te zien!!

Dames 2:
Op deze zondagmiddag vertrokken we vol goede moed richting Panningen. Deze keer wilden we van ze winnen.
We gingen eerst redelijk gelijk op, na een tijdje werd de verdediging wat zwakker en liep SVVH een paar punten uit.
In de 2e helft hebben wij ze helaas ook niet meer kunnen inhalen. Uiteindelijk hebben wij de punten niet mee naar Nederweert kunnen nemen. 18-16.

Dames A:
De wedstrijd begon vandaag om 12 uur in Weert. De eerste helft begon goed, de dekking stond en de aanvallen werden goed uitgespeeld. Het liep erg gelijk op. In de rust stond het 7-5 voor rapiditas. In de tweede helft waren er meer slordige ballen waar rapiditas gebruik van kon maken, en zo liep de score al snel uit naar een groot verschil. Het eindigde met een score van 24-12 in het voordeel van rapiditas.

F jeugd:
Nieuwe start in 2019 is voor de F1 tevens een grote verandering! Vanwege het grote aantal jeugdleden hebben we een 4e F team in de competitie erbij gekregen.
Dat betekend dat wij naar een nieuwe poule zijn gegaan en met een nieuwe naam namelijk de F4.

Start in het nieuwe jaar was even zoeken. 
Moesten we ons eerst wat inhouden, nu konden we volop handballen en hebben we goede tegenstand van de tegenstanders. Ondertussen maken de meiden ook grote stappen mede dankzij onze goede techniek trainingen! 3 wedstrijden gespeeld en ook nu in de start van het nieuwe jaar mochten de schoenen 3 x in de lucht ­čśŐ

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.