Wedstrijdverslagen

Dames 1:
Na de zure verliespartij van vorige week wilden we deze week hoe dan ook winnen. We begonnen in de eerste helft sterk, aanvallen gingen snel en liepen goed. Ballen gingen erin en de stand liep tegen elkaar op. Het liep lekker. Maar we zouden onszelf niet zijn als we niet een “fase” zouden hebben in de wedstrijd.. De ballen gingen er nét niet in, en in onze dekking vielen steeds de gaten nét te groot om het nog onder controle te houden. Waardoor we de rust in gingen met 11-14.

Na de peptalk in de rust, en wat onderlinge feedback gingen we de tweede helft in. De dekking stond dicht, de aanvallen waren weer snel en werden goed afgerond. We konden weer doen waar we goed in zijn: snelle aanvallen spelen. Onze eigen Tess Wester hield de ballen er goed uit, en door deze combinatie raakten we in de flow. Na een sensationele tweede helft (als ik het zo mag noemen), hebben we de wedstrijd afgesloten met 2 punten. Eindstand 31-25!!! Lieke enorm bedankt voor je support en het eerste doelpunt natuurlijk. Volgende week spelen we in Stein om 20:30, support kunnen we weer hard gebruiken! Tot dan 💚

Dames 2:
Vandaag moesten beide damesteams van MEOS spelen tegen LimMid. Direct na het 1e mochten wij aantreden.

Besloten om onze focus weer op ‘aan’ te zetten, als team te verdedigen en laten zien dat we echt niet onder doen aan de top 3. 
Ons spel begon enigszins slap. Er zat weinig variatie en druk in onze aanval waardoor we weinig doelpunten maakte. Doordat onze verdediging erg sterk stond bleef het toch gelijk oplopen. Met een typerend score gingen we de rust in 4-4. 
Met veel optimisme gingen we de 2e helft in. De focus hielden we vast en herpakten ons. Door goeie observatie gingen de ballen er gemakkelijker in en wisten we als team goed te spelen. 
Vanuit het doel werd aangestuurd en veel ballen gestopt. De verdediging stond als een huis en we zijn tevreden over wat we hebben neergezet.
De wedstrijd bleef spannend tot de laatste seconde. Eindstand: 13-12. 
Uhhhhhh toch 12-12.

Dames A:
Meos a1 – born a1
Door een wisseling van datum voor de wedstrijd vertrokken we dit maal op vrijdag om 17:45 vanuit nederweert waarna we om 19:00 de wedstrijd in born speelde. Het begin van de wedstrijd verliep ondanks wat onnodige tegendoelpunten redelijk goed, veel breaks waarbij vele bij een aanval niet eens over de middenlijn kwamen. We hadden dan ook een redelijke voorsprong bij rust. De tweede helft verliep erg moeizaam waarbij we niet aan scoren kwamen en helaas voor ons born wel, er waren veel frustraties die deze moeizaamheid veroorzaakte en helaas verloren we uiteindelijk de wedstrijd op de laatste seconden na met 18-17.

F jeugd:
Wedstrijdverslag
Rapiditas- MEOS F1
In een heerlijke geurende hal werden we vanmorgen ontvangen. Er werden wafels gebakken voor de club van Weert. We zijn klaar om te handballen tegen Rapiditas.
In de eerste helft was het even zoeken. Het veld was smaller dan we gewend waren dus we stonden zo aan de overkant, maar net iets te veel met de tenen over de cirkel.
Rapiditas was een gezellige tegenstander. Over en weer werd de bal onderschept en op doel gegooid.
Vandaag mochten de schoenen weer in de lucht en werden we door Albert getrakteerd op een heerlijke verse wafel!
Wij wensen iedereen een fijn Sinterklaasweekend en een gezellige pakjesavond.

 

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.