Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen:

Dames 1:
Zaterdagavond stond de wedstrijd MEOS-PSV op het programma. Deze week moesten we echt onze eerste punten pakken en dit zou tegen PSV mogelijk moeten zijn. We begonnen de wedstrijd sterk waardoor we op voorsprong kwamen. Deze voorsprong hebben we de eerste helft goed vast kunnen houden. Helaas kreeg Eva na het blokken van de bal een rode kaart. We gingen met een stand van 12-10 de rust in. 
Na de rust gingen we de tweede helft in met nog meer motivatie om te winnen. Ondanks dat we een aantal keer in ondertal stonden, hielden we onze voorsprong vast. Tegen het einde van de wedstrijd kwam PSV alsnog op voorsprong. We moesten er nog een tandje bijzetten om de wedstrijd winnend af te sluiten. De eerste punten zijn binnen met een stand van 24-23. Graag bedanken we ons publiek en het spelertje van de week die we hard nodig hadden deze wedstrijd. 
Volgende week spelen we op zondagmiddag weer een thuiswedstrijd om 13.00 uur tegen Swift. De support kunnen we ook dan weer goed gebruiken!

Dames 2
Vandaag stond de wedstrijd tegen Bevo op het programma. Op de ranglijst stonden we dicht bij elkaar. Echter wisten we niet goed wat we konden verwachten omdat we afgelopen seizoenen niet tegen Bevo hebben gespeeld. We begonnen de wedstrijd sterk en gingen gelijk op. We stonden verdedigend goed en het scoren ging lekker. We lieten leuke combinaties zien en kwamen zelfs voor te staan. Na 15 minuten raakten we de focus een beetje kwijt waardoor we verdedigend wat steekjes lieten vallen. Bevo liep uit en we gingen de rust in met 12-6. We moesten in de aanval meer van afstand gaan schieten was in de rust besproken. Bevo had namelijk een 6-0 verdediging en stapten niet echt uit. Echter doken we in onze aanvallen steeds weer de verdediging in waardoor we onszelf continue vastliepen. Verdedigend waren we soms net te laat waardoor het Bevo lukte om te passeren of om vanuit de opbouwers van afstand te scoren. Bevo bleef hierdoor voor staan. Verderop in de 2e helft kwamen wij weer wat dichterbij waardoor het gat iets kleiner werd. Helaas konden we het gat niet meer dichten. Eindstand 22-16.
Met periodes hebben we zeker een goed spel laten zien. Voor de volgende keer is het de taak om dit iets langer vast te houden, dan kunnen we een wedstrijd als deze zeker winnen!
Hopelijk houden we volgende week de punten weer thuis. We spelen op zondag om 14:15 tegen Blerick.

F-jeugd:
MEOS F1-NOAV F1:
Vroeg uit de veren. Om 8.30 in de hal. Snel omkleden en lekker warm lopen. We hebben er zin in! Als iedereen klaar is hebben we nog een ‘praatje vooraf’. We spreken af dag we vanaf de eerste minuut er tegen aan gaan en niet afwachten wat de tegenstander doet.
Als de scheids fluit beginnen wij, maar ook NOAV goed offensief. Maar door onze goede verdediging lukt het niet om NOAV te laten scoren. Mede dankzij onze goede keepers. Al snel vinden we diegene die vrij staat en alle kansen worden met een doelpunt beloond.
In de tweede helft spreken we af dat er NOAV wat meer de kans geven en nemen we wat gas terug. Als het eindsignaal klinkt hebben alle meiden super hard gewerkt en mochten de schoenen meer dan dik verdient in de lucht!

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.