Wedstrijdverslagen

Dames 1:
We begonnen de wedstrijd vol goede moet. Maar na een paar goede aanvallen van Noav kwamen we op een achterstand van 5-7. Hierna waren we net steeds een beetje te laat en gingen we met 10-15 de rust in. Na een paar goede woorden van Ria gingen we vol goede moet de 2e helft in. En krabbelde we terug naar een stand van 18-19. Maar helaas was Noav ons net steeds een beetje voor waardoor we verloren zijn met 23-28.

Dames 2:
We begonnen voortvarend aan de wedstrijd tegen svvh. Een pittige tegenstander en vandaar ook vanaf het begin ons koppie erbij. Hierdoor kwamen we snel op voorsprong en was de eerste goal ook voor ons. Daarna ging het snel bergafwaarts, de conentratie ging de put in en daarvan profiteerde svvh met een sterker spel dan ons. We kregen de schakel niet omgekeerd en daarmee eindigde we helaas met een stand van 15-21.

Dames Recreanten 1:
Als je het hele seizoen er naast grijpt, een 100% inzet en telkens de tegenstander moet feliciteren doet dit iets met het hele team. Vorig seizoen hebben we geknokt, elkaar gecoacht en gemotiveerd en telkens grepen we naast de winst.
Een nieuw seizoen, neuzen dezelfde kant op namelijk naar de gaol. De eerste pot super gespeeld maar weer nét niet. Wat een top team zijn we. Telkens herpakken we ons. Zoals iemand zei: ut vultj unne kieër ozze kantj op! En jawel!! Dinsdagavond tegen VIOS gespeeld! Alles lukte en al snel stonden we op voorsprong. Deze hebben we kunnen behouden en met een eindstand van 17-12 is ons zelfvertrouwen terug en zijn we sterker dan ooit! We kijken erg uit naar de rest van het seizoen

F1:
Vroeg uit de veren voor een thuiswedstrijd tegen Rapiditas. Alert zijn, goed kijken wie vrij staat en als je een eigen kans ziet ook op doel gooien. De wedstrijd begin spannend. We speelde offensief waardoor Rapiditas moeite had met ons voorbij gaan.
We hebben veel moeten rennen om de bal telkens te onderscheppen. Dit lukte waardoor we ook mooie doelpunten kregen uit de breaks.
We hebben goed samenwerk laten zien en de keepers hebben top gekeept. Ook vandaag mochten de schoenen in de lucht

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.