Wedstrijdverslagen

Dames 1:

Deze week stond de wedstrijd tegen Handbal Venlo op het programma. Nadat we in het kleedlokaal te horen hadden gekregen wat we wilde bereiken, zijn we met goede moed de wedstrijd gestart. We startten beide met goede aanvallen en de verdediging stond ook erg goed aan beide kanten. Op het laatste van de eerste helft liepen ze met een paar goals uit. De ruststand was dan ook 18-14 in het voordeel van Handbal Venlo. Nadat we een peptalk in het kleedlokaal hadden gekregen, wilden we met zijn allen er voor knokken! In de tweede helft liep Venlo nog verder uit dit resulteerde in een stand van 28-20. Dit hebben we erg goed opgepakt. We hebben als team gehandbald en goede felle aanvallen laten zien. Ook hielp iedereen elkaar in de verdediging zoals het zich hoort. We wilden het ze erg moeilijk maken en dat is ons gelukt! De eindstand was dan ook 33-27 voor Handbal Venlo. Toch zijn we enorm trots op onszelf na deze wedstrijd.

Dames A:

MEOS DA1 – HV ARENA

We begonnen de wedstrijd om 17:00 in Eksel. De verdediging stond sterk en we hielpen elkaar daar waar nodig was. 
Tijdens de trainingen hebben we nieuwe systemen geleerd en deze hebben we ook toegepast. Dit ging niet altijd even goed, maar daardoor kwam er wel wat op gang en kwam er meer actie in het spel. 
Helaas hebben we de punten achter moeten laten met een stand van 11-6.

F1:

Vanmorgen een thuiswedstrijd tegen de F3. Vrijlopen en op zoek naar de ‘vrije man’ was het doel. In de eerste helft werd er netjes over gespeeld en goed gevangen. Maar de F3 liet zich niet zomaar voorbij gaan!
In de tweede helft hebben we de teams gemixt! Even zoeken naar je nieuwe teamlid maar alle kids super fanatiek er tegenaan! Omdat wij als coaches vonden ( en de kids zelf ook) dat er zo hoed gespeeld is geworden mocht iedereen de schoenen in de lucht gooien 😊

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.