Wedstrijdverslagen

DAMES 1

Dit weekend stond de laatste competitie wedstrijd op het programma. Het doel was dan ook om deze te winnen zodat we ongeslagen kampioen zouden worden. We begonnen de wedstrijd sterk, na 10 minuten stonden we al met 11-3 voor. Dit hebben we de hele 1e helft vol kunnen houden. In de rust kregen we te horen dat we door moesten gaan met onze snelle aanvallen. De voorsprong hebben we kunnen vast houden en we hebben leuke dingen laten zien. Helaas is ons favoriete systeem nog steeds niet gelukt, daarin tegen was ons nieuwe systeem een succes!
Uiteindelijk hebben we dit seizoen kunnen afsluiten met een mooie overwinning van 38-22.

We willen onze supporters en spelertjes van de week bedanken voor hun enthousiasme en goede aanmoediging. Woensdag spelen we om 19.45 de halve finale voor de beker tegen Vios, in Heythuysen. Tot dan!! 💚💚

DAMES 2

Alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. In het begin stond de verdediging sterk en kreeg Saturnus weinig kansen. Wij gingen snel naar voren en scoorden een aantal keer uit de break. De ruststand was 15-12. De 2e helft hadden we moeite met de afstands schoten van de opbouwers van Saturnus. Door onrust en chaos van onze kant en daardoor onnodig balverlies kwam Saturnus op voorsprong. Gelukkig herpakten we ons! De wedstrijd werd gewonnen met 22-21. Na de wedstrijd de overwinning gevierd met een lekker drankje van de coach.

B-JEUGD

Vandaag heeft de dames B1 weer hun laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld.
Met leuke momenten maar ook tegenslagen hebben ze dit seizoen veel geleerd!
En over 2 weken als teamafsluiter lekker uiteten. Ouders en supporters bedankt!

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.