Wedstrijdverslagen

DAMES 1

HOPPA!! Gewonnen met 26-20 van Rapiditas!!! Met dank aan het top spelertje van de week, die met een mooie poster ons naar de overwinning geholpen heeft! Maud bedankt! Maaaaar dat is niet het enige nieuws wat we hebben… er is namelijk nog een spelertje van de week onderweg! Janine en Rick gefeliciteerd 👶🏼😍❤️!

foto van MEOS DS1.

 DAMES 2

De derby tegen Niobe stond weer op het programma vandaag. Na het vorige gelijkspel waren we gebrand om te winnen. De voorbereidende training was niet zoals gehoopt maar daardoor begon het spel fel en liepen we gelijk op. Guus Geluk als scheidsrechter zou daarnaast veel moeten beloven. 
Ruststand 13-11. De eerste 5 minuten van de tweede helft waren we aan het slapen. Ze liepen er flink doorheen en we kwamen met 13-15 achter. Koppen omhoog en de spirit gevonden bleven we vechten. Iedereen zat lekker in de wedstrijd en de keeper had mooie reddingen. Eindstand 25-21. Als team hebben we de wedstrijd ‘Inne Tes’!!

 

DAMES RECREANTEN B

d.d. 13 maart 2018 Meos B – Bevo.
Bevo start met de bal en komt in de aanval, maar wij starten met een goede verdediging. Er wordt goed gecommuniceerd in de verdediging. Ellen (weer enigszins herstellende van een zeer vervelende bal vorige week tegen gezicht en keel) stuurt vanuit het doel aan. Echter maakt Bevo het al snel tot een 0-3. Hierna stellen we ons nog sterker op, met mooie reddingen vanuit het doel. De ruststand is 4-7.  De 2e helft starten we, maar al snel is er balverlies. Bevo heeft de nodige onderscheppingen en maakt er al snel wat goals bij. Wij komen ook meer door en dat resulteert ook in de nodige goals bij Bevo in het doel. Opeens zien we de aanspeelmogelijkheden naar onze cirkelspelers die voor de nodige knallers zorgen. Er vallen 2 gele kaarten aan onze kant. De eindstand is 9-13, jammer. Op naar de volgende wedstrijd om dan weer alles uit de kast te halen.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.