Foto’s eerste jeugdkamp MEOS Handbal

P1030501
Alweer 2 weken geleden was het dan eindelijk zover, het eerste jeugdkamp van MEOS Handbal. Het was een zeer geslaagd kamp en we willen dan ook de sponsors Peter Pan Catering, AlbaNera events, Bakkerij Tommie en Bas attractieverhuur bedanken!

Bekijk hier de foto’s van het kamp en lees hieronder de kampverslagen die de kinderen zelf geschreven hebben.


Kampverslag De Spar in Haelen van 22 – 25 mei 2015

Vrijdagavond
Op vrijdagavond kwamen we met auto’s aan bij het buitencentrum “De Spar” in Haelen. Toen we aankwamen gingen we met de groepjes de huisjes inrichten. Daarna kregen we een film te zien met aanwijzingen die in de dodentocht voorkwamen, bij een spannend stuk stopte de film en moesten we de tocht in 6 groepjes lopen. Tijdens de toch kregen we opdrachten en kwamen soms spoken en griezels tevoorschijn. Na de tocht hebben een paar mensen de film afgekeken en hierna is iedereen naar hun huisje gegaan.

Zaterdagochtend
De zaterdagochtend werden we vroeg gewekt met toeters en bellen om te gaan ontbijten. Na het ontbijten hebben we levend stratego gedaan in het bos. Daar moesten we proberen het knuffeldier (Vlag) te veroveren van de andere teams. Deze waren verstopt in het bos dat was heel moeilijk, natuurlijk heeft de MEOS kleur gewonnen GROEN.

Het was een geweldig kamp met MEOS.

Groepje 1: Vossenhol
Femke, Milou, Lisanne R., Michelle, Myrthe T., Noor, Anouk, Sien, Evi en Lisanne S.

________________________________________________________________________

Zaterdagmiddag
Zaterdagmiddag zijn we met zijn alle naar het dorp van Haelen geweest. Toen we daar aankwamen was het kermis maar we deden iets veel leukers namelijk foto/ruil spel. We werden opgedeeld in groepjes. Ieder groepje kreeg de opdracht om met verschillende voorwerpen/mensen een originele foto te maken. Tussen door hadden we een ruil spel. We begonnen met een simpele paperclip en eindigde met de raarste dingen zoals: piratenpak, radio, kopjes, bloesjes.

Zaterdagavond
’S avonds kregen we heerlijk eten van catering Peter Pan gesponsord. Later in de avond deden we 2 spellen gemixt namelijk: A Star is born (gesponsord door Albanera) en minute to win it. Ook hebben alle groepjes karaoke gezongen en iedereen zong lekker mee. Toen we rond 12 uur naar de huisjes gingen en iedereen nog wat aan het kletsen was, werden we rond 1 uur uit onze bedden geroepen. We kregen een verhaal over een verloren junglebeer te horen die we daarna in het bos moesten gaan zoeken. Onderweg werden we een beetje “bang” gemaakt door de leiding. Kort opgeschreven: het was een kamp om NOOIT te vergeten.

# MEOS HANDBAL

Groepje 2: Duiventil
Imke, Kim W., Kim K., Lieke vd L., Lieke J., Robin, Shenna, Lyhana, Noa, Silke en Nina

________________________________________________________________________

Zondagmorgen en middag
Zondagochtend werden we gewekt met het geluid van pannen (wat erg fijn was). Nadat we allemaal op waren gestaan en gegeten hadden, hebben we met zijn alle op het grote veld gehandbald maar al snel moesten we klaarstaan om de kleintjes te verwelkomen met een prachtig zelfverzonnen lied. Daarna hebben we in groepjes geknutseld voor de themadag (jungle) en hebben we hele mooie mascottes gemaakt van een combinatie van 2 dieren, daarmee klaar hebben we middag gegeten en hadden we nog een naam/yel voor elk fantasiedier moeten verzinnen. Na het eten hebben we met de kleintjes gehandbald, daarna hebben we een spel gedaan van het WhoZnext team. Tegen de avond was het wat warmer en hebben we allemaal waterspellen / een watergevecht gehad. En dit was onze zondag. Gr. My name is Jeff.

Groepje 3: Uilennest
Janou, Sacha, Jenny, Hylkje, Loes K., Maud, Myrthe R., Iris en Luca

_______________________________________________________________________

Zondagavond
Op Zondagavond hadden we MEOS superkids! Hierbij moesten we eerst de misteryguests ontmaskeren. Voor de deze avond hadden groepen een dansje/liedje/toneelstukje kunnen instuderen en hier kregen ze punten voor. Hierna gingen we improvisatiespel doen. Hierbij moesten we 5 dobbelstenen gooien en hier kwamen 5 woorden uit die in het stukje voor moesten komen. Hier kregen we ook punten voor. De avond was helemaal in het thema Jungle. Daarna kregen we nog wat te drinken en was het bedtijd. Natuurlijk was het in de huisjes nog heel gezellig.

Maandagochtend
Op maandag mochten we uitslapen tot kwart voor 9. (ja dit noemen ze hier uitslapen). We werden gewekt met pannen en lepels. Nadat we een lekker ontbijt hadden gehad, was het alweer tijd om de koffers te pakken. Dit was een hele klus want natuurlijk waren de huisjes een gezellige bende. Toen alles opgeruimd was, gingen we het spel ridders en barbaren doen. Hierbij moesten we commando’s opvolgen en uiteindelijk de tegenstander tikken. Helaas had het geregend en konden we niet meer handballen op het grasveld. Tijdens de lunch was het heel gezellig en liep het uit op een voedselgevecht. In de middag gingen we nog een spel doen en daarna gingen we naar huis. Het was een erg geslaagd kamp!!!

Groepje 4: Hazenleger
Daphne, Fleur, Loes B., Jill, Eva, Sari, Sandra, Beau, Serai, Maud

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.