Wijnactie

Beste Leden,

Wij organiseren weer de jaarlijkse wijnactie en daar is jullie hulp hard bij nodig! Deze actie wordt georganiseerd op zaterdag 16 december 2017.

Om als MEOS Handbal te kunnen blijven bestaan zijn er jaarlijkse inkomsten nodig, deze actie is hiervoor erg belangrijk. Ook de activiteiten die buiten het handballen worden georganiseerd worden bekostigd door dit soort acties. Hierbij kun je denken aan het jeugdkamp, toernooien en zaaluren. Deze dag is niet alleen heel belangrijk, maar ook nog eens super gezellig!

Wij verwachten dan ook dat jullie allemaal komen helpen!

Wie, wat, waar?
Wie:            ALLE leden en ouders van MEOS Handbal.
Wat:           Helpen mee als verkoper of chauffeur met de wijnactie.
Waar:        We verkopen de wijn in Ospel, Nederweert en Nederweert-Eind, maar zullen om 9.30 uur
verzamelen bij ‘Café de Prins’ in Ospel.

Na een korte instructie en de verdeling van de routes zal de wijnactie van start gaan. Tussen de middag wordt er gezamenlijk geluncht bij ‘Café de Prins’. Wij zorgen voor soep, broodjes en drinken. We hopen rond 14.00 uur klaar te zijn.
De kinderen die voorgaande jaren een kerstmuts hebben gekregen willen we vragen deze muts ook dit jaar weer mee te nemen!

Een dringende oproep aan alle ouders en volwassen leden; voor de veiligheid is het erg belangrijk dat we voldoende volwassenen bij elke auto hebben. Mocht je ook een auto ter beschikking hebben, geef je dan zo snel mogelijk op als chauffeur!

Wij verwachten een afmelding als je niet kunt helpen.

Tot zaterdag 16 december!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Marc van de Laar

Sil Lenders

Iris Vercoelen

Nina Lenders

Wijnactie MEOS Handbal

Comments are closed.